Achizitie stampile cu text

Obiectul achizitiei : Achizitie stampile cu text
Tip anunt: Cumparari directe
Tip contract: Furnizare
CPV: 30192153-8
Descrierea anuntului: achizitia se refera la cumpararea de stampile cu text-parafe ofiter de stare civila si stampile cu text .
Valoarea estimata fara TVA: 540 .00 lei
Conditii contract: Pentru a fi considerate conforme, ofertele trebuie sa satisfaca cerintele financiare si tehnice minime obligatorii. Pentru stampilele cu text, inclusiv parafele de ofiter de stare civila folosite de Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Focsani, modelele sunt publicate pe fisa tehnica atasata prezentului anunt.
Conditii participare: Specificatiile tehnice(modelele) se regasesc pe site-ul Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Focsani www.evidentapersoanelorfocsani.ro. Propunerile tehnice si financiare se vor depune la sediul institutiei noastre, str.Cuza-Voda nr.56 Focsani sau pe e-mail: spcepf@gmail.com.
Criterii adjudecare : Pretul cel mai scazut.
Termen limita de primire   oferte : 05.05.2017.
Informatii suplimentare: Ofertele se vor depune pana cu adresa de inaintare, in plic inchis, la Registratura Serviciului Public Comunitar Evidenta Persoanelor Focsani, pana la data de 05.05.2017 ora 10.00 sau prin e-mail spcepf@gmail.com. Achizitia directa se va finaliza  prin intermediul Catalogului electronic SEAP. Alte infprmatii suplimentare puteti obtine la nr.de telefon :0237/616521.
 fisa tehnica conform anunt pentru achizitia de stampile cu text
SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR EVIDENTA PERSOANELOR FOCSANI
STR.CUZA-VODA NR.56
TEL/FAX:0237/616521
Autoritate contractanta :Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanelor
Adresa postala:Str. Cuza-Voda nr.56 Focsani.Cod postal:620034,Romania

INFORMARE

Anunț privind noua locație a Serviciului Public Comunitar Local – Evidența Persoanelor Focșani, începând cu 04.04.2024