Caiet de sarcini aparate aer conditionat

1.Denumire contract/Obiectul caietului de sarcini:
Obiectul contractului il reprezinta achizitionarea  si montajul a doua aparate de aer conditionat inverter de 18000BTU si respectiv de 12000 BTU.
2.Beneficiar :Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanelor Focsani
3.Descriere produs:
 

DENUMIRE CARACTERISTICI CANTITATE
Aparat de aer conditionat inverter 18000 BTU +montaj si punere in functiune Tip unitate: split de perete format dintr-o unitate interioara care se va monta in birou si o unitate exterioara care se va monta in afara cladirii, pe un perete exterior.
Capacitate generala:18000BTU
Domeniul de functionare: racire/incalzire:-15/+48 grade C si -15/+24 grade C
Clasa energetica:  racire       A++
incalzire   A++
Functii: autodiagnoza, purificare,dezumificare, incalzire, racire, ventilatie, dezghetare automata inteligenta, autorestart, ionizare.
Alimentare:monofazat
Tensiune alimentare:230V
Specificatii tehnice unitate interioara:culoare alba, telecomanda, filtru catechin: anti-alergeni. anti-bacterian, anti-praf, agent de racire ecologic, consum redus de energie.
Lungime traseu frigorific: 4m
1 buc.
Aparat de aer conditionat inverter 12000 BTU +montaj si punere in functiune Tip unitate: split de perete format dintr-o unitate interioara care se va monta in birou si o unitate exterioara care se va monta in afara cladirii, pe un perete exterior.
Capacitate generala: 12000BTU
Domeniul de functionare:racire/incalzire:-15/+48 grade C si -15/+24 grade C
Clasa energetica:  racire        A++
incalzire    A++
Functii: autodiagnoza, purificare, dezumificare, incalzire, racire, ventilatie, dezghetare automata inteligenta, autorestart, ionizare.
Alimentare:monofazat
Tensiune alimentare: 230V
Specificatii tehnice unitate interioara: culoare alba, telecomanda, filtru catechin: anti-alergeni. anti-bacterian, anti-praf, agent de racire ecologic, consum redus de energie.
Lungime traseu frigorific: 4m
1 buc.

 
Termen de livrare, inclusiv montaj si punere in functiune: 5 zile calendariatice de la comanda ferma.
Locul de livrare si prestarea serviciilor se va face la sediul beneficiarului – Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanelor – din Focsani, str.Cuza-Voda nr.56.
 

Consiliul Local Focsani

Serviciul Public Comunitar Evidenta Persoanelor

Str.Cuza-Voda nr.56 Focsani